Tolly Report Overview

Sponsor:   Kaspersky Lab     View all reports from this sponsor

Title: Kaspersky Endpoint Security 8 voor Windows Vergelijkende functionaliteitsbeoordeling vs. ESET, McAfee, Sophos, Symantec en Trend Micro

Publication date:   30 October 2011
Document number:    211132NL

Abstract:

De netwerkbeheerders van vandaag zijn altijd op zoek naar hulpmiddelen die hen helpen grondige beveiliging voor hun netwerk te realiseren, terwijl er moet worden ingespeeld op steeds mobieler, cloud-georiënteerd en geografisch verspreid personeel. Functionaliteit en rapportage met Web-, applicatie- en apparaatgebaseerde aansturing kan niet langer een tweede plaats innemen na bescherming, wanneer beheerders worden geconfronteerd met het beheren van een toenemend aantal endpoints.

Door meerdere technologieën in één centraal beheerde oplossing te combineren, biedt Kaspersky Endpoint Security 8 voor Windows een uitgebreide set hulpmiddelen, om beveiliging en beheer te waarborgen voor een scala aan applicaties, apparaten en web-content. Kaspersky biedt de mogelijkheid voor zowel standaard sjablonen als gedetailleerd policy-beheer. Beheerders worden zo geholpen om de Kaspersky oplossing op maat te configureren voor de unieke behoeften van hun organisatie, waardoor de gebruikerservaring eenvoudiger wordt, terwijl toch uitgebreide beveiliging en beheer wordt aangeboden.


Number of pages: 8      Publication price: $0.00

Register to download   or login

Click on image to download this reportClick Here to search the Tolly archives