Tolly Report Overview

Sponsor:   Citrix Systems, Inc.     View all reports from this sponsor

Title: Citrix NetScaler Application Delivery Controller (ADC) Representatieve vergelijking van de prestaties bij Application Delivery tegenover F5 Networks

Publication date:   03 June 2014
Document number:    214107NL

Abstract:

Echte, meetbare prestaties zijn van essentieel belang bij de selectie van een Application Delivery Controller (ADC) toepassing voor moderne data centers, maar een ADC heeft zoveel functies dat het belangrijk is om de feitelijke prestaties in reèˆle scenario's te leren kennen. Veel traditionele toepassingen voor load balancing en ADC's maken gebruik van speciale hardware. Citrix heeft echter primair voor een software-oplossing gekozen die van standaard Intel- hardware gebruik maakt. Hierop draait speciale software die eenvoudig gevirtualiseerd kan worden en dan dient als basis voor de Citrix Netscaler ADC.

Citrix heeft Tolly opdracht gegeven de prestaties te evalueren van Netscaler modellen in gangbare configuraties naast die van vergelijkbare producten uit de F5 Networks BIG-IP ADC's in scenario's die de dagelijkse praktijk nabootsen. Tolly heeft hierbij gemeten dat de prestaties van de Netscaler tot 480% beter zijn dan van de F5-modellen.


Number of pages: 8      Publication price: $0.00

Register to download   or login

Click on image to download this reportClick Here to search the Tolly archives